Hoe Ger Cafe 2011 in knalde!

Ger Cafe op oudjaars avond was een knallend succes! Ik wil iedereen bedanken voor zijn lichtende aanwezigheid en alle hulp die nodig was om dit mogelijk te maken. Zo'n 25 man waren aanwezig en dat was ook zo'n beetje het maximum wat de Ger aankon. Dankzijn de goede hulp van Lucia, Ron, Anne, Tjalling en Wouter was alles op tijd klaar voor de start. Aan eten en drank was geen gebrek want iedereen had in overvloed eten meegenomen. In de loop van de avond werd het steeds gezelliger.
 
Alhoewel de filmvertoning niet helemaal geslaagd was ivm met de slechte kwaliteit mocht dat de pret niet drukken. Na het aftellen hebben we gezoend en gehugd en zijn we naar buiten gegaan om de omgeving te imponeren met ons daverend vuurwerk. Daarvoor hadden we een arsenaal van wel 60 kleine sterretjes en maar liefst 5 grote! Deze hebben we nog kracht bijgezet door heel hard knal- en huilgeluiden te maken. Het vuurwerk van onze buren in Woltersum was er niks bij.
 
 
Daarna zijn we weer de warme Ger ingegaan en hebben we tot diep in de nacht gedansd en muziek gemaakt. Rond een uur of 4 in de ochtend hebben we voor de slapers een slaapplekje gezocht. Vanaf een uur of 9:30 werden de eersten al weer langzaam wakker. In de grote berg van overgebleven flessen en eten scharrelden we ons ontbijtje bijéén en werd de sfeer van de afgelopen nacht al weer snel voortgezet.
 
Arjen toverde met zn gitaar nog een leuk Ger liedje uit de hoge hoed! Zie filmpje. Daarna hebben we nog gezamenlijk de afwas gedaan. Dat was heel fijn want het voelde alsof er een bom was ontploft in de Ger. Ik had mn twijfels of dat nog ooit goed zou komen. Pas na drie dagen had ik weer het gevoel dat alles weer als vanouds was!
 
http://www.youtube.com/watch?v=BlEFgBYrkSk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *