Knallend Ger Cafe – vrijdag 31 december

Vrijdag 31 december wil ik 2010 afsluiten met een Knallend Ger Cafe. Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen.

 

31 december vanaf 15:00

 

Je bent welkom vanaf 15:00

Nog voor het donker glaasje wijn, sapje, appelflapje, kletsen, wandeling rond mn Ger of een duik in de boekenkast.

Potluck vanaf 18:00

Het is de bedoeling dat je zelf eten en drinken meebrengt als bijdrage voor de maaltijd. Denk aan een lekkere salade, hartige taart, pasta, fles wijn en/of wat voor bij de koffie. Ik regel samen met Lucia oliebollen, appelflappen, koffie en thee.

Film 'The Green Beautifull'

Als iedereen er zin in heeft gaan we 'The Green Beautifull' kijken. Deze film geeft een grappige en interessante kijk op onze wereld door de ogen van mensen die op een andere planeet wonen.

Cafe vanaf 20:30

Daarna wat de avond ons brengt. Neem gitaar, djembe of boek of wat je ook wilt delen mee. Er is een gezellige en warme houtkachel aanwezig. Roken buiten. 

 

En dan… Happy New Year, Hug Hug, Lampionnetjes in de lucht !!!

 

Locatie & Vervoer

Ger Cafe is zo'n 14 km ten oosten van Groningen vlakbij Lageland. Laat even weten of je met de auto of fiets komt en waarvandaan je vertrekt. Evt. kun je dan samen rijden/fietsen.

Blijven Slapen

Eventueel kun je ook blijven slapen. Ik heb zelf 2-3 slaapplaatsen en de PIPO wagen op het terrein kan ook gehuurd worden voor 10€ pp.

Aanmelden

Meld je evan vooraf aan zodat ik weet hoevel mensen er komen. Aanmelden kan door een mail sturen naar gercafe@zelfbewustleven.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *