Stap in de Cirkel van Liefde

Als je je aansluit in de cirkel van liefde is het enige wat je hoeft te doen om van tijd tot tijd onvoorwaardelijke liefde de wereld in te sturen. Het zou mooi zijn als je elke dag een momentje zou kunnen nemen om dit te doen. Maar al doe je het 1 x in de week of in de maand dan helpt dat ook. Je kunt zelf bepalen hoe en wanneer je dit doet, bijvoorbeeld tijdens een meditatie of gewoon even ogen dicht bij het ontbijt of bij de bushalte.

De liefde kun je sturen naar alles wat in je gedachten opkomt. Dat kan je familie zijn, vrienden maar ook collega’s of mensen die je kent van het nieuws of TV. Het kan ook je huisdier zijn of misschien wel onze planeet. Je kunt beginnen met de mensen die je lief hebt, daarna de mensen waar je neutraal tegenover staat. Als ze in je gedachten opkomen probeer daarna liefde te sturen naar de mensen waar je wrijving mee hebt. Als dat lukt dan kun je proberen liefde te sturen naar mensen die in jou ogen onrecht aandoen.

Hoe werkt het? Ik geloof zelf dat we met onze gedachtekracht de wereld om ons heen kunnen beinvloeden. Maar bovenal beïnvloedt je hiermee jezelf en zal je met meer liefde en innerlijke vrede de wereld om je heen benaderen. De mensen die jij ontmoet zullen dit voelen en hier door geraakt worden en dit weer doorgeven.

Hoe sluit je je aan? Door het gewoon te doen. Wil je anderen laten zien dat je het doet om hen te stimuleren het ook te doen, ga dan naar de Facebookpagina.

2 reacties

  1. Prachtig!!! Hoe meer, hoe beter!

    Wat ik elke ochtend en avond probeer te doen? Ik stel me een kan vol LIEFDE voor en die giet ik over de hoogste berg uit, de liefde spreidt zich uit over de lucht, de bergen, de aarde, de wortels, in het water van zee, beek, rivier, meer. En alles, heel moeder Aarde krijgt weer de Liefde die ze verdient. Die ons weer kan voeden met LIEFDE. Daar wens ik zo veel van om de mensheid weer LIEFDE te geven en te schenken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *