Waarom we vanuit ons hart moeten leven

Little Grandmother, naar eigen zeggen 1 van de 11 wisdomkeepers, gaf een emotionele lezing in Zurich om te benadrukken dat het 5 voor 12 is voor de mensheid. Als vanuit ons hart te leven in plaats vanuit ons hoofd kunnen we het tij nog keren. Ik ben het daar helemaal mee eens.

httpvp://www.youtube.com/view_play_list?p=PL8CA2517EC7937DD1

3 reacties

 1. Dank voor het attenderen op deze bevestiging van de belangrijkheid van 'liefde' , 'leven vanuit je hart'.  Ik voel met haar mee om het leven dat vergaat door enkel ons 'verstand'. Goed te weten dat iedereen eigen lessen heeft te leren in het leven op aarde. En dat er hoop is door 'vanuit het hart leven' voor mensen en de Aarde.

 2. Hoi Louis,
   
  Dank voor je "link" naar Little Grandmother en haar emotionele rede. 
  Haar te horen heeft mij wederom erg geraakt……en heeft mij weer herinnerd aan waar het voor mij ook werkelijk om gaat, alhoewel dat soms behoorlijk met vallen en opstaan gaat….!!!    (en dat op 2e Kerstdag. Mooi!)
  Als we het verstand nou maar eens  los konden laten met z'n allen…..1/3 van de mensen is al genoeg…. We kunnen veel leren van de dieren….LIVING in the NOW!. Dan komen de antwoorden vanzelf!!!! 
  Dat is vaak mijn pijn. ..o.a de paarden zijn bij ons gekomen om ook onze TEACHERS te zijn… en wat doen wij??? over het algemeen behandelen we ze zo minderwaardig!
  Ik wens iedereen voor volgend jaar. Love, Peace and JOY!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *