Mooie plek gezocht

Ik droom weer van een mooie (werk)plek voor mijn Yurt, mijzelf en mijn katje.

Na 2 jaar Yurtloos te hebben gewoond begin ik de fijne atmosfeer van de Yurt nu toch echt wel te missen. Ik zoek dus weer een fijne plek. In of nabij de natuur, bijvoorbeeld op een spiritueel (cursus) centrum / ecodorp / zorgboerderij of op een boeren erf.

Wie ben ik
14 jaar geleden ben ik, met de wens in de natuur te leven, in een Mongoolse Yurt gaan wonen. Zonder het direct te beseffen was dit een 'Life Changing' experience. De atmosfeer van de Yurt en de plek nodigde me uit me te verdiepen in een natuurlijk, bewust en eenvoudig leven. Dichter bij mijzelf, via meditatie, tuinieren en eten uit de natuur. Het ontstond allemaal gewoon.

In die periode heb ik ook geleerd dat samen doen, mits in verbinding, veel leuker kan zijn dan alleen doen. Ik geloof in het zelforganiserend vermogen van groepen, waarbij vanuit een groot onderling vertrouwen en gelijkwaardigheid, de dingen als vanzelf (lijken te) gaan. Ik heb in de praktijk ondervonden dat dit een hele fijne manier van leven en werken is.

In 2012 kreeg ik, out of the blue in een visioen, mijn Spirituele naam Lonely Feather. Het heeft me een tijdje geduurd om deze naam te kunnen accepteren. De betekenis is onder andere, leren 1 met mijzelf te zijn. Het besef dat ik AL(l)ÉÉN ben. Vanuit de verbinding met mijzelf, mijn innerlijke bron, kan er ook een diepere verbinding met anderen ontstaan.

Wat doe ik
Ik inspireer en motiveer anderen om hun innerlijke basis te hervinden. Terug naar je Basis, je innerlijke fundament, doormiddel van meditatie, zijn in de natuur, en het doorbreken van oude patronen. Zie mijn website www.lonelyfeather.nl

Ik kook voor groepen, biologisch, vegetarisch en veganistisch, eenvoudig, kleurrijk en vooral smaakvol.

Graag wil ik weer workshops gaan geven, over 'Terug naar je Basis', zowel praktisch als zijnsgericht. Je eigen brood bakken, eten uit de natuur, maar ook je lijf voelen en aanwezig leren zijn in het huidige moment. En hoe maak vanuit je kern verbinding met anderen?

Wat kan ik terug doen?
Ik ben een alleskunner. Het lijkt me heel leuk om bijvoorbeeld op een spiritueel centrum te koken voor groepen. Ik zou dat kunnen combineren met host/gastheerschap en evt. beheer terrein/(groenten)tuin. Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is zodat er vanuit wederzijds enthousiasme iets kan ontstaan.

Heb of weet jij die droomplek voor mij? Bel of app me.

Ik kom dan graag een keer mijn idee toelichten en dan zien we gelijk of er een wederzijdse klik is.

Louis Banens
info@lonelyfeather.nl

Ikke2