De reis van mijn leven

Wat een wonder! Van de eerste tot de laatste seconde. Afgelopen week , 6 dagen en 5 nachten achter elkaar, ben ik, samen met zo'n 59 anderen, op reis gegaan naar mijn innerlijke bron. En dit, begeleid door zo’n 30 Engelen begeleiders. Tijdens deze reis ben ik door de poort van overgave heengegaan, is mijn spirituele naam bekend geworden en mijn taak hier op aarde. Dit heb ik van tevoren niet durven dromen!

Tijdens deze Gewijde Reis welke de naam 'Leef het leven waarvan je droomt' had, ben ik gestorven en herboren in 2 opeenvolgende Ayahuaska ceremonies. In de eerste ceremonie heb ik mijn leven als een hele mooie film aan mij voorbij zien gaan, veel gejankt van vreugdevol verdriet bij belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Niet gedacht dat ik mijn moeder zo gemist heb. Ook heb ik afscheid genomen van mijn familie en heb ik mijn eigen begrafenis gezien. Ik ervoer absolute gelukzaligheid in een zee van stilte. Onderwijl liepen de vliegen over mijn lippen en ogen. Nooit eerder heb ik een vlieg ervaren als een gelijkwaardig bewustzijn en heb ik gelukzalig mogen aanschouwen hoe de vliegen in alle rust mijn tranen dronken.

Tussen de ceremonies in op woensdag verscheen er totaal onverwachts , in een visioen, een Indiaan aan mij en ontving ik van hem mijn spirituele naam. Ik wilde mijn naam niet accepteren op die dag en stopte de ervaring onbewust diep weg. Later op die dag realiseerde ik me dat pas en wist dat ik iets met die ervaring moest doen en dat ik die naam misschien toch moest accepteren.

In de Ayahuaska ceremonie de volgende dag ervoer ik met mijn ogen dicht, als een prachtige visuele animatiefilm , het nulpuntveld als een oneindig potentieel van mogelijkheden. Nu weet ik waarom de onderwaterwereld zo prachtig is. Met mijn ogen geopend zag ik dat de meesten het juk als een zware steen met zich meedragen en als ze de moed konden opbrengen die steen los te laten hoe wonderschoon het leven dan is. Toen is mijn taak in de wereld duidelijk geworden. Namelijk, andere mensen helpen om zich te bevrijden van het juk dat ze met zich meedragen zodat ze de absolute schoonheid van hun wezen kunnen ervaren en zich te herinneren wie ze werkelijk zijn. Ook heb ik mijn spirituele naam geaccepteerd en is mij duidelijk geworden dat om die naam te accepteren mijn ego zich volledig moest overgeven.

Mijn nieuwe spirituele naam: Lonely Feather
 
Mijn taak: Dienaar van het Licht

Hoe ik dit vorm ga geven in mijn verdere leven, dat moet zich nog ontvouwen. Ik leef al ruim 3 jaar het leven van mijn dromen. Ik weet ook dat ik de laatste jaren al veel mensen heb kunnen inspireren om dichter bij zichzelf te komen. Na deze reis is het mij duidelijk geworden wat mijn hoofdvervulling is en kan ik met nog meer overgave mijn levenspad bewandelen.

Dankzij Robby Nash, Eckhart Tolle, Mill Milichap, Rod Everet, Bashar, Paraj, Lars en Tanja, de 30 engelen begeleiders, alle moedige en mooie deelnemers en nog vele andere inspirerende mensen en verhalen heb ik deze reis kunnen maken. Hiervoor ben ik hen en mijzelf ongelofelijk dankbaar.

Wil je ook zo'n 6 daagse reis meedoen, dan is er volgend jaar waarschijnlijk weer eentje. Ook organiseren Lars en Tanja individuele ceremonies. Tanja geeft ook nog een hele mooie helende workshop Heartdancing welke een beetje vergelijkbaar is met biodanza. En niet te vergeten, 29 en 30 september is er een I SEE YOU Heart to Heart weekend in Zaandam. Website: http://www.degewijdereis.nl.

6 reacties

 1. Lieve Louis/ Lonely Feather,
  Geweldig om te lezen wat een enorme stappen je hebt gemaakt in jouw ontwikkeling: alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats.
  Je leeft al het leven waar je van droomt en dat wordt beloond.
  AHO!
  Lars & Tanja

 2. hi lonely Feather,… broeder in manier van leven,.. wat mooi dat je  dit hebt mogen beleven,..
  Het is niet altijd  makkelijk als wij onze naam  te horen krijgen,….
  ik hoop dat je  je meer één-zaam voelt  dan eenzaam,. 
  dat je  in die één-zaamheid,..   iedereen  aan mag reiken,..zachtjes strijkend met een veer,..vluchtig,…en toch stevig gevoeld door de mensen die je raakt,..
  dat jou/ onze manier van leven,.. het anders doen,. kan!!
  ,. en dat het geen spelletje hoeft te zijn van een survivalweekend tussenin  een jachtig bestaan,..
  Go lonely Feather,…. Go for it!!!

  I love You!!!   <3

 3. Goede vriend Lonely Feather,

  Als er één mens z'n leven veranderd heeft, ben jij het wel.
  Ik hoop dat je door deze nieuwe naam de vrede hebt gevonden die je zocht .
  Je hebt in de afgelopen 3 jaar al aardig wat nieuwe ervaringen beleeft.
  Ik hoop dat dit een nieuw begin is van het leven wat je wil leven.

  Elke keer als ik bij jouw op een evenenment(yurtcafé of concertje) ben kom ik weer leuke mensen tegen,met een goede visie op een ander leven als dat de meeste mensen normaal vinden.

  Alle goeds,

  Marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *