Into the Tuin

Ben erg blij met mn tuintje! Heb mn eerste rode kool al geoogst. Voorts eet ik al lekker van mijn pas geoogste aardappels, worteltjes en natuurlijk slasoorten als pluksla, snijbiet en mosterdsla. Het kan niet op. Hieronder een filmpje en wat fotootjes.

3 reacties

  1. Wow Wow Wow!!!! I'm so delighted to see this amazing garden!! So much love went into it, It's fantastic to see so much life there – Big appreciations for all the hard work and the vision.

  2. Beste Louis
    Wat een prachtige vruchtbare tuin en wat een verscheidenheid, mooi die ronde vorm ook! De grond zal vast verbeteren door die toedekking, je ziet nu al dat de groentes groot en stevig zijn. Toen ik afgelopen maart een open dag bijwoonde in Tamera in Portugal  zag ik een enorme snijbiet, ik wist niet eens dat die zo groot konden worden en dan zo vroeg in het jaar. Daar zijn ze ook de grond aan het toedekken, en herstellen. Ik word daar blij van.

  3. Ha broer,

    Mooie tuin zeg, wat doe je nu met de groente als het geoogst is, ik neem aan dat je het niet allemaal op kan. Een vriezer zal geen optie zijn denk ik? Doe je het in wekpotten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *