AL(L)ÉÉN ZIJN
Al(l)één zijn is de sleutel tot verbinding met jezelf en de ander. In 2012 kreeg ik in een visioen mijn spirituele naam Lonely Feather
Lees Meer
DE KRACHT VAN EENVOUD
De kracht van eenwording met jezelf ligt in de eenvoud. Regelmatig de stilte opzoeken. Letten op je ademhaling, uit je hoofd en zakken in je lijf.
Lees Meer
Previous slide
Next slide

Terug naar je Basis

 BEGELEIDING

Veel mensen zijn door opvoeding, maatschappelijke druk of andere factoren, hun innerlijke basis een beetje uit het zicht verloren. Deze innerlijke basis is de fundering waarop jou leven kan floreren.

In deze begeleiding gaan we onderzoeken hoe jij je innerlijke basis weer kan hervinden. We onderzoeken samen je huidige leefsituatie en kijken welke overtuigingen en patronen je belemmeren je natuurlijke leefstijl te gaan leven.

Ook gaan we je fundering, je zijnstoestand, versterken. We gaan dit doen door middel van lichaams- en zijnsgerichte oefeningen. Zoveel mogelijk in de natuur. Je krijgt handvaten om:

  • Dichter bij jezelf en beter geankerd in jezelf te blijven
  • Beter in je lijf te gaan zitten en zakken
  • Oude patronen te doorbreken

Zodat je een leefstijl kunt aanmeten die beter past bij wie je werkelijk bent.  Ontdaan van onnodige ballast. Dit is niet wat je van de een op andere dag doet. Dit is een geleidelijk proces. Het is een pad van bewustwording die je bewandelt.

Coaching traject
Een coaching sessie sessie is opgedeeld in twee sessies van een halve dag. In de eerste sessie gaan we uitzoeken wat je beweegt en waar je uitdagingen liggen. In de tweede sessie gaan we dat verder uitwerken. Ook gaan we kijken naar blokkades en belemmeringen die je weerhouden je ware pad te lopen. Aan het eind maken we een leefstijl plan zodat je met de nodige handvaten weer thuiswaarts kan keren.

Investering Leefstijl Traject
180 euro per halve dag (4-5 uur).

Persoonlijke Begeleiding
Na afloop kun je ervoor kiezen om door mij begeleid te worden in je leefstijl aanpassing. 2 keer in de week bellen we 15 minuten om de uitdagingen door te nemen en waar nodig het plan bij te stellen. Zo ben je verzekerd van optimale ondersteuning tijdens deze intensieve periode.

Als je behoefte hebt aan intensievere begeleiding dan kan dat ook. We gaan dan samen kijken wat er nodig is.

Investering
100 euro per maand (8 gesprekken van +-15 minuten).

Investering bij Intensieve Begeleiding
65 euro per uur
100 euro per 2 uur
180 euro voor een halve dag

Kennismakingswandeling  (intakegesprek)
Als je geïnteresseerd om een coaching traject bij mij te doen, neem dan contact met me op. We maken dan een afspraak voor een kennismakingswandeling. Daarin gaan we kijken wat je vraag is en als het klikt maken we een vervolgafspraak.

Contact
Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar info@lonelyfeather.nl

natuur