AL(L)ÉÉN ZIJN
Al(l)één zijn is de sleutel tot verbinding met jezelf en de ander. In 2012 kreeg ik in een visioen mijn spirituele naam Lonely Feather
Lees Meer
DE KRACHT VAN EENVOUD
De kracht van eenwording met jezelf ligt in de eenvoud. Regelmatig de stilte opzoeken. Letten op je ademhaling, uit je hoofd en zakken in je lijf.
Lees Meer
Previous slide
Next slide

Terug naar je Basis

 BEGELEIDING / COACHING

Veel mensen zijn door opvoeding, maatschappelijke druk of andere factoren, hun innerlijke basis uit het zicht verloren. Deze innerlijke basis is de fundering waarop jou leven kan floreren.

In deze persoonlijke begeleiding gaan we onderzoeken hoe jij je innerlijke basis weer kan hervinden. We onderzoeken samen je huidige leefsituatie en kijken welke overtuigingen en patronen je belemmeren je natuurlijke leefstijl te gaan leven.

We gaan je fundering, je zijnstoestand, versterken. Dit doen we door middel van lichaams- en zijnsgerichte oefeningen. Zoveel mogelijk in de natuur. Je krijgt handvaten om:

  • Dichter bij jezelf en beter geankerd in jezelf te blijven
  • Beter in je lijf te gaan zitten en zakken
  • Oude patronen te doorbreken

Zodat je een leefstijl kunt aanmeten die beter past bij wie je werkelijk bent.  Ontdaan van onnodige ballast. Dit is niet wat je van de een op andere dag doet. Dit is een geleidelijk proces. Het is een pad van bewustwording die je bewandelt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als we elkaar nog niet eerder ontmoet hebben, plannen we eerst een intakegesprek. Als we besluiten dat we met elkaar door willen gaan, plannen we 2 uitgebreide sessies van 3-4 uur. Tussen de sessies in, zit een week tijd zodat de inzichten kunnen rijpen.

In de eerste sessie gaan we uitzoeken wat je beweegt en waar je uitdagingen liggen. Ook gaan we al een beetje kijken hoe we de inzichten in de praktijk kunnen brengen.

In de tweede sessie gaan we dat verder uitwerken. We kijken dan naar blokkades en belemmeringen die je weerhouden je ware pad te lopen. In beide sessies doen we lichaams- en zijnsgerichte oefeningen om je fundering, je zijnstoestand te versterken.

Aan het eind maken we een leefstijlplan zodat je met de nodige handvaten weer huiswaarts kan keren.

Investering
180 euro per sessie (3-4 uur).
75 euro per vervolg sessie (± 1,5 uur).
35 euro telefonisch consult (± 30 minuten)

Kennismakingswandeling  / intakegesprek
Als je geïnteresseerd bent om een coaching traject bij mij te doen, neem dan contact met me op. We maken dan een afspraak voor een kennismakingswandeling. Daarin gaan we kijken wat je vraag is en als het klikt maken we een vervolgafspraak.

Contact
Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar info@lonelyfeather.nl

natuur