AL(L)ÉÉN ZIJN
Al(l)één zijn is de sleutel tot verbinding met jezelf en de ander. In 2012 kreeg ik in een visioen mijn spirituele naam Lonely Feather
Lees Meer
DE KRACHT VAN EENVOUD
De kracht van eenwording met jezelf ligt in de eenvoud. Regelmatig de stilte opzoeken. Letten op je ademhaling, uit je hoofd en zakken in je lijf.
Lees Meer
Previous slide
Next slide

Terug naar je Basis
3 daagse

In deze 3 daagse ga je met mij op reis naar binnen. Naar je basis, waar alles gewoon... IS.

We gaan onze zijnstoestand versterken. Dat is onze fundering, de basis van waaruit we onszelf kunnen helen en een gebalanceerd levenspad kunnen bewandelen.

We gaan dat doen door heel veel lichaams- en zijnsgerichte oefeningen. In de groep, samen, maar ook alleen in de stilte.

Er is gezond en lekker biologisch eten. S'avonds is er ruimte voor vrije invulling. Bjvoorbeeld om samen muziek te maken, te zingen en/of te dansen of lekker gewoon op jezelf zijn.

Programma

ZIJNSGERICHT

  • We gaan het (ijs)koude water in, dat je terug met je hele wezen op de aarde brengt en je een boost van energie geeft.

  • We gaan onze lijf tot in details leren voelen met Vipassana 2.0.

  • We gaan stembevrijdingsofeningen doen om ook dit deel van ons wezen losser en vrijer te maken. Samen zittend rond grote indianentrommel zing je je eigen lied en de groep zingt met je mee.

  • We gaan oefeningen doen om onze aanwezigheid te observeren en te sturen. Waar zit je met je aandacht, ben je er bewust van?

INZICHT

  • We gaan delen met de praatstok, hoe we ervoor zitten. We stellen ons kwetsbaar op en we leren dat daar juist onze kracht ligt.

  • We gaan kijken wat ons tegen houdt onze droom te leven. We gaan kijken waar onze kracht en talent zit en hoe we dat tot bloei kunnen laten komen. Als basis gebruiken we GeneKeys dat een heel mooi constructief inzicht geeft in zowel je licht als je schaduwkanten.

Als we zijn aan het einde gekomen zijn van deze workshop dan begint het eigenlijk pas. Het geleerde, de inzichten en oefeningen neem je mee naar huis om daar in de dagelijkse praktijk te brengen. Zodat je langzaam de transitie kan maken naar een leven dichter bij wie je werkelijk bent, dichter bij je basis.

We maken een appgroep waarin we met elkaar kunnen uitwisselen in de periode erna. Na 3 weken is er nog een zoom meting waarin we kijken waar we staan, vragen kunnen stellen en elkaar inspireren op dit mooie pad.

Praktisch

De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 12 personen. De 3 daagse begint vrijdag om 10:00 en eindigt zondag om 17:00. Je kunt donderdagavond al arriveren en je tentje opzetten.

Overnachten

Je slaapt in je eigen tentje. Je neemt dus zelf tent, matje en slaapzak mee. Er zijn extra dekens  en kruiken zodat je het niet koud hoeft te hebben s'nachts.

Kosten

De kosten voor 3 dagen bedragen €275,- inclusief biologisch eten en drinken en overnachten in eigen tentje.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden of een vraag stellen door een mailtje te sturen naar  info@lonelyfeather.nl