AL(L)ÉÉN ZIJN
Al(l)één zijn is de sleutel tot verbinding met jezelf en de ander. In 2012 kreeg ik in een visioen mijn spirituele naam Lonely Feather
Lees Meer
DE KRACHT VAN EENVOUD
De kracht van eenwording met jezelf ligt in de eenvoud. Regelmatig de stilte opzoeken. Letten op je ademhaling, uit je hoofd en zakken in je lijf.
Lees Meer
Previous slide
Next slide

Wie ben Ik

Na eerst een 'gewoon' leven met een gewone baan te hebben geleid ben ik na een lange zoektocht in 2009 voor het eerst een leven ingestapt dat echt zuiver vanuit binnenuit kwam. Ik besloot van het ene op het andere moment in een mongoolse Yurt wonen.  En dat voelde magisch. Ik besefte plots dat er veel meer mogelijk was dan de gebaande paden.

Daarna ging er een doos van creatieve inspiratie open die nooit meer dicht is gegaan. Met kleine stappen, vallen op staan, mijzelf tegenkomend ben ik een meer ontspannen en natuurlijker leven gaan leven. Nog steeds maak ik daar stappen in. Eind 2019 voelde ik op een hele bijzondere plek dat ik was thuisgekomen in mijzelf. NU voelt het voor mij tijd om mijn opgedane wijsheid door te geven. Ik merk dat ik daar ook blij van wordt.